GFLEX SPECIÁLIS (HALADÓ SZINTŰ) EDZŐI KÉPZÉS

Az intenzív, két napos tanfolyam keretében azoknak kínálunk speciális, gyakorlati képzést, akik az alapokat már elsajátították, rutinosan kezelik a GFlexet, vagy akár más felfüggesztéses eszközt, illetve magabiztosan mozognak általánosságban a funkcionális edzések terén.

Ha már végzett GFlex edző vagy és az alaptanfolyam közel száz gyakorlata a kisujjadban van, edzőink megspórolják Neked a további kísérletezést: összeszedték nektek valamennyi, az évek során egyedileg kifejlesztett gyakorlataikat, melyekkel nem csak vendégeiteket, magatokat is próbára tehetitek.

Figyelem! A jelentkezés és az oklevél megszerzésének feltétele a GFlex alapképzés sikeres elvégzése. Csak GFlex edzői tanúsítvánnyal rendelkezőket tudunk fogadni a limitált létszámú képzésen.

A tanfolyam időpontja

 • 2014. április-május.

A tanfolyam két napos, egy szombati és egy vasárnapi napot vesz igénybe.

 • Szombat 8.30-9.30 regisztráció;
 • Szombat 9.30-17.00 képzés;
 • Vasárnap 9.00-17.00 képzés.

További egy hétvégét tervezünk még 2014-ben, ősszel – időpont később.

A tanfolyam helyszíne

Sunrise Crossfight Arena – 1037 Budapest, Bécsi út 154., Eurocenter I. emelet.

A tanfolyam ára és fizetési feltételek

70.000 Ft + ÁFA, abban az esetben, ha a jelentkező nem tart igényt GFlex eszközre és a hozzá kapcsolódó kiegészítőkre (dvd, poszter). A GFlex Team hivatalos felsőruházatát és egy egyszeri GFlex vásárlásra szóló 10%-os kedvezményes kártyát tartalmaz ez az ár is.

99.000 Ft + ÁFA, amennyiben a jelentkező a komplett ‘csomagot’ igénybe veszi. Ez az ár tartalmazza a két napos, intenzív képzés teljes költségét, továbbá:

 • a GFlex PRO eszközt kardióövvel;
 • a hozzá tartozó oktató DVD-t és az alapgyakorlatokat tartalmazó posztert;
 • a GFlex Team felső ruházatát (GFlex logós ujjatlan női top és rövid ujjú férfi póló);
 • 10%-os, egyszeri GFlex vásárlásra szóló kedvezményes kártya.

Figyelem! Csak az első tanfolyam résztvevőinek: egyszeri 10000 Ft-os levásárolható kedvezmény 2 órás GBooster képzésre és GBooster eszközre.

A tanfolyami helyek 15 főben limitáltak és a regisztrációk beérkezésének sorrendjében telnek be, ezért előleg befizetése  esetén tudjuk garantálni a részvételt. Az előleg 15.000 Ft, a tanfolyam díjához hasonlóan az alábbi módokon rendezhető. Az előleg hiánya ellenben nem kizáró ok a tanfolyamról.

Fizetési opciók

 • Átutalás a Tozo Vital Centrum Kft. bankszámlaszámára: CIB BANK: 10700505-66246189-51100005.A megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni a jelentkező nevét és az adott tanfolyam kódját, GFLEX1403 a márciusi tanfolyam esetén.
 • Személyesen, előzetesen a Tozo Vital Centrum-ban. Címünk 1138 Budapest, Váci út 168/b (Reno Udvar). Nyitva tartás: hétfő-péntek 10.00-18.00, szombat 10.00-14.00. Tel: 1/237-0800.
 • Végül a fizetés történhet egy összegben, készpénzben a tanfolyam reggelén, a regisztráció során.

Céges számlázási címet kérjük a marketing@tozo.hu e-mail címre előzetesen eljuttatni.

Kedvezmények

IWI törzshallgatóknak 5% kedvezmény, ehhez szükséges az IWI által kiadott, kedvezményre jogosító igazolás.

Lemondási feltételek

Figyelem! Előzetesen elutalt/befizetett összeg vagy előleg esetén, a tanfolyam hetén történő lemondást követően a teljes összeg 25%-a, illetve előleg esetén maga az összeg adminisztratív költségként jóváírásra kerül, nem jár vissza. A tanfolyam időpontját követően, elmaradt részvétel esetén a teljes jelentkezési díj levonásra kerül adminisztrációs költségként. Az esetleges visszautalások tranzakciós költsége szintén levonásra kerül. Köszönjük a megértéseteket!

A tanfolyammal kapcsolatos további információkról érdeklődni a marketing@tozo.hu e-mail címen lehet.

Köszönjük a jelentkezést, várunk a tanfolyamon!

GFlex Team

Jelentkezés GFlex Gravity Gym Gflex Gravity Gym Edzői Speciális Képzésre

Hoppá! Az űrlap nem található.