Vascular induction flux therapy kezelői képzés célja

Megtanítja az edzőknek, kezelőknek a készülék teljeskörű használatát, működési elvét a rehabilitációban, sportban és élsportban történő alkalmazásra.

Vasindux Indukciófluxus terápia vagy mágnesterápia


A Vasindux Indukciófluxus terápia egyedülálló lehetőséget nyújt a meglévő gyógyszeres vagy egyéb hagyományos orvoslás által használt terápiák kiegészítéseként, mely nagyban hozzájárulhat a meglévő betegség kellemetlen tüneteinek az enyhítésére, a szervezeten belüli öngyógyító folyamatok támogatására, mellyel a gyógyulás időtartama csökkenthető, illetve nagyban hozzájárulhat a minőségi és fájdalom mentesebb élethez.

Fontos tudni, hogy a Vasindux Indukciófluxus kezelések hatásmechanizmusa a belső, sejtszintű folyamatok elősegítő támogatója, egy katalizátor, mely jótékony hatással van az öngyógyító folyamatok beindításához, felerősítéséhez. Ezen hatások összessége hatékonyan szupportálhatja a megfelelő és egészséges állapot megőrzését.

Hatására:

 • Növelheti a szervezet oxigénellátását
 • Erősítheti az immunrendszert
 • Javulhat a sejtek anyag-és energiacseréje
 • Javulhat a vérellátás
 • Javulhat az alvás minősége
 • Javulhat a vérellátás
 • Stimulálhatja a csont és a porcsejteket


Az élő sejteknek mérhető egyedi hullámhossza van, amely abból adódik, hogy mindegyik sejtnek más-más anyagtartalma van. Így eltérő frekvencián működik egy idegsejt, vagy például egy csontsejt, ha azok egészségesek. Az élő szervezet elektromos és mágneses tevékenysége alapján elektromágneses mikrokozmosznak fogható fel, hiszen milliónyi biokémiai folyamatokban töltéssel rendelkező ionok és molekulák játsszák az alapvető szerepet. A szervezetünkben lejátszódó legapróbb kémiai reakciók is mind az elektromos töltésű részecskék közötti kölcsönhatásra vezethetők vissza. A sejt a bioelektromosság forrása, így a szervezet a saját mágneses töltéséhez az oxidáció útján juthat.

Vasindux készülék


Mindennapi tevékenységünk során számtalan veszélynek vagyunk kitéve. Akár egy rossz mozdulat is okozhat rándulást, ficamot, sőt gyakran valamelyik csont törése is bekövetkezhet. A biofizikai eljárások bevezetése óta az orvosok a leg­nagyobb sikereket töréses betegek gyógyulásánál érték el. A fellépő piezoelekt­romos hatás következtében a csontosodási folyamatok felgyorsulnak, a rehabi­litációs idő akár felére csökkenhet.

Manapság a sportolók rehabilitációjában is kulcsfontosságú a biorezonanciás kezelés. Az átlagosnál nagyobb terhelésnek kitett szervezet számára a gyorsí­tott mikrocirkuláció több oxigént biztosít, így hatékonyabb lesz a sejttáplálás. A teljesítmény növelése érdekében fogyasztott étrend-kiegészítők is eljutnak a sejtekhez, ami nemcsak az egészségesebb működést segíti elő, hanem a rege­nerálódási időt is lerövidíti.


A Vasindux terápia alkalmazása az aktív korosztály számára is nélkülözhetet­len, mert épített környezetünkben a természetes földi mágneses tér nem tudja teljesen kifejteni hatását. Így nem elégséges a vérben lévő vas oxigénmegkötő képessége, ami magában hordozza a teljesítő képesség csökkenését, ezen kívül az alacsonyabb oxigénszint miatt vérünk sűrűbb lesz, ami vérnyomás emelke­déshez fog vezetni . Naponta reggel és este 10 perc Vasindux terápiás kezelés­sel biztosítani tudjuk az optimális oxigén szintet a szervezetünkben.

Az életkor előrehaladtával a szervezetben lezajló életfolyamatok gyengülnek, funkciós zavarok következnek be. Ezt a folyamatot megállítani nem lehet, de

Vasindux terápiás kezeléssel az egyensúlyi életszakasz meghosszabbítható, az öregedési folyamat kitolható. Idős korban a legyengült szervezet elváltozásai miatt fellépő fájdalmak csökkenthetőek.

Természetesen a terápiás kezelés nem helyettesíti a szakkonzultációt, de a ke­zelések során a szervezet öngyógyító mechanizmusát hatékonyan tudjuk támo­gatni Vasindux terápiával.


Mindannyian úgy gondoljuk, hogy legnagyobb értékünk az egészség, de általá­ban akkor kezdünk foglalkozni vele, amikor veszélybe kerül.

Soha nem volt akkora jelentősége a prevenciónak, mint napjainkban. Rohanó életünkben egyre kevésbé figyelünk étkezésünkre, a megfelelő folyadék bevi­telre, a rendszeres, napi mozgásra. Ezek eredményeként immunrendszerünk meggyengült és utat nyitott számos olyan betegség kialakulásához, amiért sa­ját magunk vagyunk a felelősek. Ám nagy részben a mi kezünkben van a meg­oldás kulcsa is.

Egészségközpontú szemléletre van szükségünk. Látnunk kell, hogy mindenkép­pen jobban járunk a betegségemegelőzésével. Napi szinten gondoskodnunk kell a megfelelő fizikai és mentális állapotról, és a környezeti ártalmaktól men­tes, biztonságos élettérről.

A prevencióban kiemelt szerepet kap a biztonságos környezet és a VASINDUX terápia együttes hatása. A megfelelő eredményt a rizikófaktorok csökkentésé­vel érhetjük el és így tudjuk támogatni szervezetünk öngyógyító mechanizmu­sát.

A megelőzés összetett folyamat, amely sok esetben életmódbeli változást is megkövetel tőlünk.

Három fő pillére:

 • egészségesebb táplálkozás
 • életkornak megfelelő, intenzívebb fizikai aktivitás
 • káros szenvedélyek elhagyása
 • Ezek a tényezők felelősek elsődlegesen a magas vérnyomás, szív- és érrendszeri betegségek, agyi érrendszeri betegségek, a diabetes és az ízületi betegségek kialakulásáért, ezért fontos fokozottabban odafigyelnünk rájuk.

  Vaszkuláris Indukciófluxus rendszer bemutatása

  Az emberi szervezet megfelelő működé­sének alapja a sejtek anyag- és energia-cseréje. A bonyolult biofizikai, biokémiai és pszichés folyamatok egy nagyon kényes belső egyensúlyt tartanak fenn. Ha ez az egyensúly fennáll, a szervezet műkö­dése zavartalan, a belső energiaáramlás akadálymentes. Eredményeként kiváló az általános közérzetünk, erős a betegségekkel szembeni ellenálló képességünk, energikusnak érezzük magunkat, hangulatunk pozitív. Magától működik belső, természetes öngyógyító mechanizmusunk.


  Ha azonban ez a belső egyensúly felborul, veszélyben az egészség. Betegségek számtalan fajtáját lehetne kivédeni azáltal, hogy általánosan megerősítjük a szervezetet.

  A vaszkuláris indukciófluxus rendszer olyan eljárás, amely alkalmazása az említett belső, sejtszintű egyensúly fenntartásához ad hatékony segítséget, így segítve az egészséges állapot megőrzését.

  Az utóbbi évtizedekben világszerte egyre inkább megnövekedett az érdeklődés az úgynevezett „alternatív”, gyógyszermentes kezelési módszerek iránt.

  A már otthon is használható vaszkulárisindukciófluxus eszköz a család egészének kényelmes, személyre szabott segítséget nyújt gyakorlatilag mindenki számára.

  Hogy működik a vaszkuláris indukciófluxus rendszer?

  Az eszköz működésének alapja a vaszkuláris indukciófluxus erőtér mesterséges előállítása az úgynevezett applikátorban (fekvőfelületen). Az applikátor a kelet­kezett, gyorsan mozgó energiahullámokat adja át a kezelt testfelületnek.

  A vaszkuláris indukciófluxus erőtér mikroáramokat kelt a test szöveteiben, változásokat indukálva az élő szervezetben.

  Az eljárás biostimulációs hatásának következményeként javulnak a kezelésnek kitett szövetekben a regeneráció feltételei.

  A kezelés elsősorban a keringési rendszer (mikrocirkuláció) javítására és a vörös­vérsejtek oxigénszállító kapacitásának javítására ajánlott.

  Mennyi időt vesz igénybe az eszköz használata?

  Az eszköz használatát legalább 6-18 héten keresztül javasoljuk. A kedvező válto­zások hatása egyénileg eltérhet, függ a rendszeres használattól, de leghamarabb 30 nap után jelentkezhetnek. A legjobb hatékonyság érdekében javasoljuk, hogy naponta kétszer használja a készüléket!

  Fontos tudni, hogy a vaszkuláris indukciófluxus rendszer hatásmechanizmusa teljesen eltér a hagyományos gyógyszeres kezelésétől. A használat a szervezet öngyógyító rendszerére irányulhat, így – bár az eredmény várhatóan tartós – a folyamat időtartama megnőhet. A legjobb eredmények napi kétszeri és egy kie­gészítő éjszakai alkalmazás során érhetőek el. Az eszköz rendszeres használatával támogathatjuk egészségünk megőrzését, és csökkenthetjük a betegségekkel járó szimptómák kellemetlen hatásait.